![]() |
|
Ferdi Tayfur Şarkıları Sözleri - Baskı Önizleme +- Tasavvuf Yolcusu (https://tasavvufyolcusu.de) +-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (https://tasavvufyolcusu.de/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: YAZARLAR BÖLÜMÜ (https://tasavvufyolcusu.de/forumdisplay.php?fid=246) +---- Forum: Şiirler Şarkılar (https://tasavvufyolcusu.de/forumdisplay.php?fid=252) +---- Konu Başlığı: Ferdi Tayfur Şarkıları Sözleri (/showthread.php?tid=22596) |
Ferdi Tayfur Şarkıları Sözleri - RasitTunca - 09-20-2023 Ferdi Tayfur Şarkıları Sözleri Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri Bende Özledim Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben burada Bende özledim bende Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Sevenin sevdası gibi Derdimin dermanı gibi Ben de özledim bende. Ah Bir Çocuk Olsaydım ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim , dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim , buyudum de ne oldu omrum kederle doldu , cocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu. seller gibi cosardim kanatlanir ucardim bu duygular icinde ah bir cocuk olsaydim umutlarim yel oldu gozyaslarim sel oldu yasamak azap oldu ah bir cocuk olsaydim nerede o saf dostluklar nereye kayboldular o cocukluk gunlerim mazide mi kaldila Allahım Sen Bilirsin Kaldır üstümdeki kara bulutları kaldır, Zaten benim göz yaşlarım , Yağmur olmuş islanmışım , Ben bu aşktan usanmışım , Allahım,Allahım sen bilirsin. Kesilsin yağmurun rüzgarın sesi Kalmadı gönlümün bitti neşesi Doğsun yüreğime aşkın güneşi Üşüyorum içim titrer Bu çileler bitsin yeter Ayrılık ölümden beter Gönüllerin nuru sensin Sevenlere çare sensin Güldür garipleri sevinsin Allahım sen bilirsin Bildiğim gerçekler yalana döndü Tüm ümitlerimi aldı götürdü O benim hayatım benim ömrümdü Üşüyorum içim titrer Bu çileler bitsin yeter Ayrılık ölümden beter Gönüllerin nuru sensin Sevenlere çare sensin Güldür garipleri sevinsi Akşam Güneşi Dünya mı karanlık, Yoksa ben mi görmüyorum, Yaşamak azap oldu, Sürünüyor Ölmüyorum (2x) Akşam güneşi aşıyor, Yine dertlerim başlıyor, Ufuktaki kızıl gurup (2x) Yüreğimi ateşliyor, Dertli çalma garip sazım Bugün yaralarım azgın Yıllar yılı gam çekerim Yorgun gönlüm bitik ezgin (2x) Akşam güneşi aşıyor Yine dertlerim başlıyor Ufuktaki kızıl gurup Yüreğimi ateşliyor (2x) Almanya Treni Almanya treni kalkiyor gardan, Gönül istermi hic ayrilmak yardan, Felege sözüm yok böyle yazmis yaradan, Belki birgün dönerim sen gelme ardimdan. Aglatma beni Sizlatma canim beni Aglatma beni Sizlatma gülüm beni Almanya cok uzak terketme beni Almanyada mektupsuz birakma beni ....... Almanya treninde gözlerim doldu Tatli hatiralarim silamda kaldi Gurbet elde acilarim kesilmez artik Kader pencesini bagrima vurdu Aglatma beni Sizlatma canim beni Aglatma beni Sizlatma gülüm beni Almanya cok uzak terketme beni Almanyda meksupsuz birakma beni Aramizda Engeller Var Avareyim avareyim, Çok seven bir divaneyim, Sana aşık olmasaydım, Seni böyle sever miydim? Derdimize ne bir çare, Ne de biraz teselli var, Ümitsiz bir bekleyiş bu, Aramızda engeller var, engeller var, engeller var. Ben bir damlayım, sen bir denizsin, Ben gökte yıldız, sen güneşimsin, Ben aşk isteyen bir seven, Sen vermeyen vefasızsın, Hayırsızsın, insafsızsın, sevgilim. Sen orada ben burada, Olur mu yar olur mu yar? Gönül sevdiğinden ayrı, Kalır mı yar kalır mı yar? Aramızda sıra dağlar, Kalbimizde kederler var, Yalnız ümit hasret değil, Aramızda engeller var, engeller var, engeller var... Avare Düse kalka yasiyorum , Bende buna sasiyorum Umutlara kosuyorum Avareyim avareyim Seni seven bir kalbim var , Koca dünya gönlüme dar Anlasana sevgili yar Avareyim avareyim Sevenim çoktur benim Sükür alnim aktir benim Açken karnim toktur benim Avareyim avareyim Bana Acı Sözler Deme dur dinle sevdigim bir ciftsozum var, şu yalan dunyayi etme bana dar gozler gordu gonlum sevdi neyliyim soyle bunda benim ne gunahim var bana aci sozler deme darilmayalim sonra pisman oluruz ayrilmayalim dil yarasi derin olur care bulunmaz birde derman derman diye kahrolmayalim kaderime boyun egdim sen ne diyorsun tanrim seni bana yazmiş inamiyorsun bir bizmiyiz dunyada seven asiklar Bana Sor uykusuz gecelerin sabahini bana sor , yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin eyvahini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu tanirsin mutsuzlugu bana sor karsiliksiz sevginin vefasiz sevgilim bombos kalan bir elin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu tanirsin mutsuzlugu bana sor Banada Söyle Yılları bir güne nasıl sığdırdın, Banada söyle bende bileyim Hasretin acısını nasıl dindirdin Banada söyle bende bileyim Yüreğin ince ince sızlamadı mı Gözlerin gizli gizli ağlamadı mı Banada söyle, banada söyle Banada söyle bende bileyim Sana yalvarmıştım Sana yakarmıştım Senden başka kimsem Kimsem yok demiştim Yüreğin ince ince sızlamadı mı Gözlerin gizli gizli ağlamadı mı Banada söyle, banada söyle Banada söyle bende bileyim Batan Güneş Batan güneş beni de al Dönmem artık bu yerlere Felek sanki inat etmiş Bütün kastı sevenlere Ben şimdi sensiz kaldım Bağrıma taş basacağım Benim sevgim gerçek sevgi Ölsem de seveceğim Şu üç günlük dünyada Çok görüldü sevgimiz Mutluluğa giden yolu Kapadı kaderimiz Benim Gibi Sevenler Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler geceler Bir benmiyim diye of baktımki etrafıma Hepsi doğuştan sarhoş benim gibi sevenler sevipsevilmeyenler Bakarsın kesilir sana gelen bu sesim Şunu bilki vefasız ismindir son nefesim sen acı çekerken sanmaki ben mutluydum senden gelen dertlere biterken başlıyordum Berduş bu gece meyhanede icerken bir hos oldum sarhos olmam diyordum ben simdi berdus oldum unuttum ben herseyi üc beş kadeh icince gencligim harap oldu bir vefasizi sevince bana berdus diyorlar derdimi bilmiyorlar hergun icdigim için sen asiksin diyorlar Bu Şehrin Geceleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Bir başka şarkıdır Bu şehrin geceleri Bana senin anlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Canıma Yetti Kader Ömrümce hep bekledim sanırım yetti kader Güldür beni ne olur gözyaşım bitti kader Saçıma düştü aklar gönlümde yalnızlıklar Güldür beni ne olur canıma yetti kader Merhametsiz seneler birbiriyle yarıştı Acılar sevincime düğümlendi karıştı Bana küsen talihim düşmanımla barıştı Aydınlat günlerimi hayatım söndü kader Aşılmaz bir dağ oldu mahzun kalbimde kader Bir defa doğan insan böyle mi acı çeker çile çeker Neden gelmiyor senden ne bir ses ne bir haber Gönder yari ne olur ayrılık yetti kader Canına Okuyacağım Bir gün bu kaderimin bu talihimin Canına okuyacağım, canına okuyacağım Kırıp aşk zincirini söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım, sensizliğe koşacağım Aydınlık dünyamı karanlık edenin Bir tek kelime etmeden gidenin Böyle bir aşkın, böyle bir sevginin Canına okuyacağım, canına okuyacağım Ben kendi kendimle barışacağım Maziyi anmayacagim geçmişi unutacağım Belki de kalbim kırık,belki de boynum bükük Böyle de yasayacağım,buna da alışacağım Şu masum kalbimin ahını alanın Yüzüme gülüpte arkamdan vuranın Böyle bir hayatın böyle bir dünyanın Canına okuyacağım, canına okuyacağım Çeşme Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam bu güzeli kime yar etmiş Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Gönülden gönüle gözler yol bulur Aşıkların yüreğinde ateş kor olur Bir garibim bu yerlerde vuran çok olur Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Derbeder Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Divane dediler gülüp geçtim Senin bu yaptıklarına Çok içerledim Kuruyan yapraklar Yeşermez geri Kırdığın şu kalbim Affetmez seni Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Divane dediler gülüp geçtim Senin bu yaptıklarına Çok içerledim Dur Dinle Sevgilim Dur dinle sevgilim Bir çift sözüm var Şu yalan dünyayı etme bana dar Gözler gördü gönlüm sevdi neyleyim Söyle bunda benim ne günahım var Bana acı sözler deme darılmayalım Sonra pişman oluruz bak ayrılmayalım Dil yarsı derin olur çare bulunmaz Birde derman derman diye kahrolmayalım Kaderime boyun eğdim sen ne diyorsun Tanrım seni bana yazmış inanmıyorsun Bir bizmiyiz dünyada sefil aşıklar Benim bu halimi neden beğenmiyorsun Önceleri bana ümit vermiştin Şimdi neden böyle birden değiştin Mecnun leylasını kerem aslıyı Bende seni onlar gibi candan sevmiştim Bana acı sözler deme darılmayalım Sonra pişman oluruz bak ayrılmayalım Dil yarası derin olur çare bulunmaz Birde derman derman diye kahrolmayalım Dönüşü olmayan bir yola gidiyorum Son defa gel göreyim çırpinıyorum Sen canımdan bir parçasın Söküp atamam Sen yanımda olmayınca Ölemiyorum,ölemiyorum,ölemiyorum.... Durdurun Dünyayı Durdurun dünyayı başım dönüyor Felek halimize gülecek gibi Sökün şu kalbimi alın yerinden Gönül sevgiliden çekecek gibi Bir yanım cehennem bir yanım cennet Bir yanda yokluklar bir yanım hasret Yaralı gönlümde koptu kıyamet Durdurun dünyayı başım dönüyor Dikenli yollarda yaya kalanlar Sevginin sonunda aldatılanlar Elleri koynunda dertli analar Durdurun dünyayı başım dönüyor Ağlamasın artık gözler kurusun Bulanmasın akan sular durulsun Kısacık ömrümde gülemiyorsam Durdurun dünyayı başım dönüyor Emmoğlu Bu kadeh senin şerefine emmoğlu O türküyü bir daha çal gene çal Karşı dağı duman aldı pus aldı Uzun ömrüm yar yolunda kısaldı Sazına vuran eline kurban Allah'ına kurban emmoğlu Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Bir garip ölmüş de yasına geldim Geldim emmoğlu Gözleri simsiyahtı emmoğlu Ben de ona tutulmuştum yanmıştım Kanatlı kapının demir sürgüsü Belik belik saçlarının örgüsü Sazına vuran eline kurban Allah'ına kurban emmoğlu Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Bir garip ölmüş de yasına geldim Geldim emmoğlu Yüce dağ başında yayılır atlar Yar mendil işlemiş ikiye katlar Mezarın üstünde beş karış otlar Bitmeyince gönül yardan ayrılmaz Ayrılmaz emmoğlu ayrılmaz Ey Benim Boynum Bükük Ey benim boynu bükügüm Simdi sen çok uzaklarda Ellerin koynunda ufuklara daliyorsun Gözlerin yasli yüregin buruk Ümitlerin çok yine mi yine mi Yine mi agliyorsun Içimde ki yoklugunu dolduramiyorum Ayaklarim bagli Sanki sana gelemiyorum Sanma ki mutluyum hep gülüyorum Yaniliyorsun birakmiyor birakmiyor Birakmiyor kaderim gelemiyorum Zaman zaman hayal kurarim Saçlarini oksar gibi Yüregimde kaniyorsun Gözlerimde yaslar gibi Dört yanimda hasret tas duvarlar gibi Anlamiyor beni birakmiyor birakmiyor Birakmiyor kaderim gelemiyorum Fadimenin Düğünü Ne ümitle geldik koca şehire Allah sonumuzu hayır getire Alacaklı haciz koymuş bekire abo Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadimenin düğününde halay çekelim Buralarda ağaçları kesmişler Yerlerine taş duvarlar dikmişler Sevdiğimi başkasına vermişler abo Bir başkadır torosların yağmuru Anam evde hazırlamış hamuru Çok özledim havasını suyunu abo Feleğin İşine Bak ben sevdim eller aldi felegin isine bak gece gunduz dinmiyor gozumun yasina bak tebessum edip de kacma sevenler boyle yapmaz bu dunya fani bir dunya ettigin yanina kalmaz seni gormeden once hayatim ne guzeldi birden dunyam karardi sana gonul verince tebessum edip de kacma sevenler boyle yapmaz bu dunya fani bir dunya ettigin yanina kalmaz Gelin Mi Oluyosun Ne o teller duvaklar gelin mi oluyorsun Neden yaşlı gözlerin ne o ağlıyor musun Siyahları çıkarıp beyazları giymişsin Bana ait kalbini başkasına vermişsin Kime giyindin öyle hazırladın kendini Kim alacak kalbinden bana ait yerini Beni garip bırakıp aşkımı unutarak Kimler saracak gözlerine bakarak Seven dünyam karardı çıkar yol arıyorum Hasretin batağına düştüm çıkamıyorum Gönlümün Sultanısın Güneş sensin ay sensin Gökteki yıldız sensin Dünyalara değişmem Sen her şeyden güzelsin Gönlümün sultanısın Sen başımın tacısın Tutunacak dalımsın Canımsın benimsin Bahar sensin yaz sensin Kırda kelebek sensin Kimselere değişmem Sen herkesten güzelsin Gönül Oyunu bir yuzume bakti bir boyun buktu sevginin zehrini gonlume atti kalbime takti mademki sonunda ayrilik vardi neden beni buldu beni aglatti beni sizlatti karardi benim dunyam feryadimi duysana kayboldum bir mechul de ellerimden tutsana senin ki sevgi degil senin ki ask degil senin ki gonul oyunu su halime baksana sen degil misin beni terk eden sen degilim misin hasret cektiren boynumu buken nedir bu hircinlik nedir ettigin gel de bitsin dertlerim yeter cektigim benim cektigim Haram Oldu ask sozlerin yalan oldu seni sevmek haram oldu eglenip gulen sensin sensin olanlarsa bana oldu 3 sevip mutlu olmak varken gencligimiz soldu erken olurum ayrilmam derken 2 kavusmamiz hayal oldu haram oldu haram oldu seven gonuller kahroldu su koskocaman dunyada 2 bize gulmek haram oldu gonlumden dinmeyen firtina koptu birazcik mutluluk bana cok muydu? felek tutundugum dali kuruttu kuruttu olanlarsa bana oldu 3 Hatıran Yeter Senden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gün gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mümkün mü böyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri götürür zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Huzurum Kalmadı Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem sevdiğim kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Bu hasretlik bizi çürütecek mi Bir gün ağlatmayıp güldürecek mi Yoksa kavuşmadan bizi yaradan Şu gurbet ellerde öldürecek mi Huzurum kalmadı yalan dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda İçimde Bir His Var icimde bir his var terkedeceksin icimde bir his var donmeyeceksin donupte sen beni buralarda bulmayacaksin gelipte sen benim kirik gonlumu almayacaksin ben de bir insanim senin gibi yasayacagim ayrilik olum olsa, hasretin zulum olsa alisacagim donupte sen beni buralarda arayacaksin gelipte sen beni biraktigin gibi bulmayacaksin bir gun pis man olup aglayacaksin bir gun geri donup ariyacaksin donupte sen beni buralarda bulmayacaksin gelipte sen benim kirik gonlumu almayacaksin Kurtuldum Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra Bitmesin isterdim umutlarımız Bitmesin isterdim duygularımız Ne çıkar sel olsa göz yaşlarımız Yeniden başlamak zor bundan sonra Merak Etme Sen Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olurum Merak etme sen Her baharın hazan olsa Kara bağrın alev olsa Gurbet bana ölüm olsa Merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olurum Merak etme sen Mor Güller İlmik ilmik baglanmışım Yüreğimi dağlamışım Ben günahkar bir kulunum Sevda çekip ağlamışım Mor güllerin kokusuna Yattım gönül uykusuna Al beni de asker eyle Sevenlerin ordusuna Gözlerimden akan yaşlar Sana bütün yalvarışlar Damlalardan çağlayanlar Sende biter sende başlar Mor güllerin kokusuna Yattım gönül uykusuna Al beni de asker eyle Sevenlerin ordusuna Nisan Yağmuru Yine nisan yağmurunda ıslanacağım Yine sensiz bulutlarla dertleşeceğim Farkında olmadan üşüdüğümün, hasret ateşiyle kavrulacağım Benim böyle feryadımı duymuyor musun Sensiz benim tek tesellim anlamıyorsun Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerdeyim Hayatın çekilmeyen pençesindeyim Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerdeyim Hayatın bunalım sellerindeyim İstersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim x 2 Belki bir gün uzaklardan koşup gelirsin Belki gördüğünde beni tanıyamazsın Gücenirim diye sakın düşünme Hayli zaman oldu canım sende haklısın Gel de bitsin dertlerimiz, kederlerimiz Gel de gülsün gözlerimiz, gönüllerimiz Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerdeyim Hayatın çekilmeyen pençesindeyim Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerdeyim Hayatın bulanık sellerindeyim İstersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim x 2 Neyleyim Sen Yoksan Eğer Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı Ne de haklıymış meğer Aşk uğruna yananlar Sen de beni yakıp gittin Geçen yıl bu zamanlar Elimde yok adresin şimdi bilmem nerdesin Aşkımın ödülü müydü habersizce gidişin Sana öyle hasretim bu temmuz akşamında Neyleyim sen yoksan eğer neyleyim İstanbul'da Sanma ki Yaşıyorum Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Sen de Mi Leyla Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak denilir mi Sevene bırak denilir mi Sen de mi Leyla Haksızlık edene isyan ederdin İnsanlık bu değil, bu değil derdin Sonunda darbeyi kendin indirdin Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Soldurdun içimde ilkbaharları Düsünmez olmussun hiç yarınları Arayıp gerçeği bulamadın mı Sen de mi Leyla, hayırsız Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak denilir mi Sevene bırak denilir mi Sen de mi Leyla Haksızlık edene isyan ederdin İnsanlık bu değil, bu değil derdin Sonunda darbeyi kendin indirdin Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla(x2) Sen de mi Leyla, vefasız Leyla Sevda Yelleri Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık oldum Kıskandı zalim felek sevdiklerimi Bilseydim bu kadar zor olduğunu İstemezdim böyle aşkın mutluluğunu Ben kendi dünyamda yaşar giderdim Senin gibi duygusuza hiç kapılmazdım Sevdalılar Beni Anlar Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ile her gün yanmak Gözyaşımdan başka nedir Seni sevip sensiz olmak Sıra Dağlar sira sira daglar gibi yollarima dizildin selvi boyun ile hep karsimda suzuldun be zalim suzuldun kara kaderimmisin su anlima yazildin beni hasretinle aglattigin gel gel gel yeter beni yoklugunla soylettigin gel gel gel yeter bir gorunup bir yok oldun gozume esir ettin isven ile nazina inanmazsan yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter guvenmezsen yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter gonlumun isyani dondu sevgiye yasamam belki de cikmam seneye sevenlerin cektikleri cileyi dosta degil dusmanima sor yeter asiklarin cektikleri cileyi mecnun ile leyla'sina sor yeter oksayip sacini seni sevmeden bir gun olsun mutluluga ermeden gocersem dunyadan son bir defa gormeden dua etme basucumda dur yeter cicek atma mezarima gel yeter gel yeter buda bana yeter, yeter Söyleten Sensin hep kole misali zincire vurdun ben sana dost oldum sen dusman oldun sen beni kendine goremi buldun hainsin diyorsam soyleten sensin sana soyledigim sozlere kizma sitem ediyorsam ettiren sensin senden cektiklerim yetti canima zalimsin diyorsam soyleten sensin canimsin dedikce kiymet bilmedin kazandiklarina deger vermedin sen belki bu kadar hic sevilmedin vefasiz diyorsam soyleten sensin sana soyledigim sozlere kizma sitem ediyorsam ettiren sensin senden cektiklerim yetti canima zalimsin diyorsam soyleten sensin Tiryaki sarhos olmak için icmek gerekmez dunyanin devrine tiryakiyim ben hasrettir askimi bende buyuten tum ayriliklara tiryakiyim ben hickirik gizlidir her kahkahamda aglarken gulmeye tiryakiyim ben inanmayin sakin yasadigima yasarken olmeye tiryakiyim ben gelsin zalim felek karsimda dursun beni alip yine yerlere vursun huzur bir servetse al senin olsun derbeder hayata tiryakiyim ben ne ecel korkutur ne kara bahtim yoktur yikilacak bir saltanatim nasil gecse olur benim hayatim dunyada her derde tiryakiyim ben Tövbekar Oldum Genç yaşımda yıktı beni kederler Kendi kaderime sitem kar oldum Ağlayan sonunda güler dediler Ömrümce gülmedim isyankar oldum Sevgilim akıttı hep gözyaşımı Aşk diye taşlara vurdum başımı Ölmeden diktirdin mezar taşımı Sonunda sevmeye tövbekar oldum Anladım hayatın bütünü rüya Dostluklar yalanmış söylenen riya Kızdım getirene beni dünyaya Anama Allah'ıma günahkar oldum Yaktı Beni Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Yaralıyım Dertliyim Seni sevip sensiz olmak Isdıraptır acıdır Bir bakışın bir gülüşün Gönlümün ilacıdır Yaralıyım dertliyim Doğuştan kederliyim Öyle başımı döndürdün ki Bu alemin neresindeyim Belki bugün belki yarın Bu sevgimi anlarsın Pişmanlık duyduğunda Sen de böyle yanarsın Yaralıyım dertliyim Doğuştan kederliyim Öyle başımı döndürdün ki Bu alemin neresindeyim Yuvasız Kuşlar garibim halime bakip ta gulme yolun duser gurbet ele sende yanarsin yolun duser gurbet ele hasret cekersin umitsizde olsa hayirsizda olsa gonul verdigin olumden korkmayip yine seversin kimseden korkmayip yine seversin yeseren agacin dalinda kuslar sevincten sarkilar soylemezler mi hasretin pencesinde derde dusenler olunceye kadar inlemezler mi sorma tek kelime anla halimden atma karanliga tut ellerimden sensiz bu dunyada soyle neylerim bir gun bir kosede curur giderim Yüreğin Taş Olsa da Söyleyecek sözüm yok Her şeyi tanrı bilir Suç kimin günah kimin Anlarsın bir gün gelir Yüreğin taş olsada Gururunda olsa da İnsansın ne olsa da Ağlarsın bir gün gelir Sana bıraktım seni Aşkını ve sevgini Yalnız kalınca beni Ararsın birgün gelir Yüreğin taş olsa da Gururunda olsa da İnsansın ne olsa da Ağlarsın bir gün gelir AŞK ACI ŞARAPTIR (BİR DAMLA ATEŞ) Gönlüne düşmeden bir damla ateş, Kahredip kendini üzme arkadaş. Aşk acı şaraptır, kadehi dudaktır, içersen ızdıraptır. Gözyaşın silinmez, kıymetin bilinmez, Sonun bir ayrılıktır. Başında eserse bir deli rüzgar, Gezersin sonunda hep diyar diyar. Aşk acı şaraptır, kadehi dudaktır, içersen ızdıraptır. Gözyaşın silinmez, kıymetin bilinmez, Sonun bir ayrılıktır... BİZİM SOKAKLAR Her adım atışta yüreğim sızlar, Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar, Artık ne sen varsın ne hatıralar, Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar. Seninle el ele gezdiğim yerler, Seninle göz göze olduğum yerler, Nerede sevgilin nerede derler, Sensiz virane gibi bizim sokaklar. Adın kazılıdır sokak taşında, Görünür gibisin köşe başında, Bir gün düşeceğim yol ortasında, Mezarım olacak bizim sokaklar, Bir gün düşeceğim yol ortasında, Katilim olacak bizim sokaklar. Seninle el ele gezdiğim yerler, Seninle göz göze olduğum yerler, Nerede sevgilin nerede derler, Sensiz virane gibi bizim sokaklar, Sensiz virane oldu bizim sokaklar, Sensiz virane gibi bizim sokaklar, Sensiz harabe oldu bizim sokaklar... |